De keuken is niet zelden het kloppend hart van de landelijke woning. De plaats waar mensen elkaar treffen en samen aan de slag gaan. Reden genoeg om ook deze ruimte niet alleen efficiënt maar ook met smaak en stijl in te richten. Op het menu: de
nieuwste keukentoestellen en –hulpjes die niet alleen doen wat ze moeten doen – en vaak nog meer – maar ook gezien mogen worden.

Hightech klassieker

Al sinds 1854 maakt Esse kachels en fornuizen op zowel gas, hout, elektriciteit en mazout. Traditionele Engelse fornuizen, maar wel aangepast aan de huidige normen en verwachtingen. Meer nog, zowel de gas- als elektrische fornuizen laten zich tegenwoordig van op afstand via een te downloaden app bedienen. Een klassieker die helemaal mee is met de tijd.
info: www.esse.comwww.adek.be

Mét inductie

Voor zij die traditie willen in combinatie met eigentijds kookcomfort is er de royale AGA Dual Control met 5 gietijzeren ovens, 2 gietijzeren kookplaten én nu ook een inductiekookplaat. Dit luxe fornuis kun je naar keuze de hele tijd laten aan staan – ook op een speciale ‘lage energie’-stand – of desgewenst volledig uitschakelen.
info: www.aga.be

Strakkere Lacanche

Voor wie uit is op stijlvol, luxueus maar weliswaar meer uitgepuurd kookcomfort heeft Lacanche het gamma aangevuld met een meer eigentijdse, strakkere en professioneel ogende fornuizenlijn. Onder de noemer ‘Lacanche Modern’ wordt ondermeer dit anderhalve meter brede Fontenay model aangeboden dat in verregaande mate kan gepersonaliseerd worden qua kookcomfort.
info: www.lacanche.be

Lees het volledige artikel in RS WONEN Landelijk & Vlaamse Stijl