Aan tafel! Schuif gerust aan en laat het je smaken. Wij zorgen alvast voor een fraai aangeklede dis, binnen of buiten, die uitnodigt tot gezellig samenzijn en nog lang natafelen. De nieuwe trends met veel kleuren of juist sober en stijlvol voor de gedekte tafel onder de loep.

Frisse aquarel

Met Floreana brengt Villeray & Boch een eigentijdse interpretatie van een klassiek bloemendessin dat als een lichte aquarel het erviesgoed siert. Gezellig, zelfs een tikje romantische maar allesbehalve oubollig. Het frisse motief laat zich zien in drie kleuren – blauw, groen en rood – die graag elkaars gezelschap zoeken op de gedekte tafel.
info: www.villeroy-boch.be

Fris voor vis

Niemand minder dan Paola Navone ontwierp voor Serax het Fish & Fish met schalen, bokalen en flessen gemaakt van geperst glas en beschikbaar in Jedeite (groen), Milk Glass (wit) en Depression Glass (transparant). Een frisse en speelse collectie voor het serveren van vis – maar net zo goed een salade of ander gerecht – met frisse toets.
info: www.serax.com

Groentinten

Heldere tinten van groen voegen een levendige en natuurlijke toets toe aan het interieur. Dat vindt ook J-Line met de ‘Love nature’-collectie, met onder meer gecraqueleerde en verouderde vazen en borden die voor een zekere sympathieke nonchalance zorgen op tafel. Combineer het met wit voor een extra fris resultaat.
info: www.j-line.be