Vintage textiel

De Napoli Vintage collectie van Libeco ziet zichzelf verder uitgebreid met een plaid met speciale finish voor een zachte, rustieke en natuurlijke look. 100 % linnen voor een 100 % goed gevoel.
Info: www.libeco.com

Dots of strepen

Design bestek op de landelijke tafel? Het kan zeker en wel met het nieuwe gestippelde Pois en gestreepte Zebra bestek van Bugatti. Het heft met houtlook oogt geloofwaardig maar mag desalniettemin gewoon in de vaatwasser.
Info: www.casabugatti.com

Pure grondstoffen

Ook de nieuwe behangcollectie van Eijffinger vindt inspiratie in de schoonheid van pure grondstoffen en eerlijk vakmanschap. Een bijzondere reeks met unieke patronen en nuances waaronder ook enkele levendige houtdessins.
Info: www.eijffinger.com

Vrede en eenheid

Renzo Piano ontwierp samen met het Italiaanse Riva 1920 deze exclusieve Earth table die een plaats krijgt in de Eataly Downtown New York voedingswinkel, gesitueerd op Ground Zero. Het geplooide ijzeren onderstel verwijst naar het puin van de Twin Towers terwijl het blad – Kauri hout vervat in een transparante hars – een wereldkaart voorstelt. Concept achter het ontwerp: ‘Peace and unity’.
Info: www.riva1920.it

Gerecycleerd

Pomax geeft doorleefd grenen een tweede leven met de Livia console, krukjes en koffietafels die gerecycleerd hout combineren met een stalen onderstel. Mooi én ecologisch.
Info: www.pomax.com