Jati & Kebon is een Belgische fabrikant van kwalitatieve tuinmeubelen. Elk jaar presenteren zij nieuwe collecties die perfect aansluiten bij de heersende trends. Jati & Kebon, Indonesisch voor Teak en Tuin, gebruikt daarbij de meest uiteenlopende materialen. Ze investeren aanzienlijk in de zoektocht naar innoverende en duurzame materialen. Investeringen die vruchten afwerpen.

Voor deze nieuwe collectie Rope zocht Jati & Kebon inspiratie bij de laatste trends. Deze materiaalkeuze is verrassend maar zeker niet ondoordacht. Het polyolefin koord dat Jati & Kebon voor zijn collecties kiest, is van topkwaliteit en bestand tegen zonlicht, vocht, vlekken en chloor. Makkelijk in onderhoud en bijzonder slijtvast.
In combinatie met hoogwaardig aluminium levert dit een bijzonder frisse collectie op. Een afwerking tot in de details maakt dat de Flatrope-collectie op elk terras tot zijn recht komt. Zeker door de uitgekiende kleuren. Het terras en de tuin zijn steeds meer het verlengde van de binnenruimtes en deze tuinmeubelen onderstrepen dat gevoel extra.
De geraffineerde combinatie van rope en aluminium maakt dat iedereen zich goed voelt met deze meubels. Of je nu zoekt naar een minimalistische sfeer op je terras of eerder houdt van een meer rustieke invalshoek.

Kussens

Om de collecties volledig op en top te maken, koos Jati & Kebon voor kussens in Sunbrella stof. In hun eeuwige zoektocht naar duurzame materialen stootten ze op Sunbrella. Dit is een stof die bestaat uit acrylvezels die tot in de kern gekleurd zijn. Dit geeft een resultaat van sprankelende kleuren en hoge kleurvastheid. Net wat een stof voor intensief buitengebruik nodig heeft. Het team designers heeft ervoor gezorgd dat er meer dan 200 verschillende mogelijkheden zijn. De stoffen van Sunbrella zijn absolute topklasse. Ze stralen niet alleen een rijkelijke look & feel uit, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Zelfs aan de rand van het zwembad is Sunbrella in topconditie. Chloorhoudend water heeft geen nadelig effect op de kleuren.

www.jati-kebon.com

 

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL IN RS WONEN LANDELIJK & VLAAMSE STIJL VOORJAAR 2018