In 2001 verbouwden Anke Appel en Geert Hannon in samenwerking met architect Jan Maris de vroegere pachthoeve van kasteel Trianon in Boortmeerbeek. Na de renovatie van het woonhuis pakten ze de gigantische schuur onder handen. Anke ontfermde zich over de inrichting en maakte van haar passie gaandeweg haar beroep. Vandaag is feelathome hun eigen thuis én een onuitputtelijke inspiratiebron voor hun klanten.

Bescheiden begin

Anke kon haar talent en passie voor interieurinrichting botvieren tijdens de renovatie van het immense, karaktervolle pand. Aanvankelijk organiseerde ze koopavonden in de woonkamer. De positieve feedback motiveerde haar om van interieurinrichting haar beroep te maken. Zo groeide de zaak uit tot wat ze vandaag is: een woonwinkel met een sterke collectie voor indoor en outdoor.

Wondermooie woonwinkel

Klanten kloppen bij feelathome aan voor advies en interieurinrichting – inclusief totaalrealisaties – in binnen- en buitenland. Een team van negen professionals helpt je om van je huis een warme thuis te maken. Wat feelathome zo uniek maakt, is dat het een woonwinkel is in plaats van een onpersoonlijke toonzaal. De zaak ademt daardoor een huiselijke sfeer die je omhult als een warme deken.

Topmerken onder één dak

Bij feelathome vind je uitsluitend topmerken waaronder veel van eigen bodem. België heeft immers talloze originele en baanbrekende labels zoals XVL, Umbris, Atelier Vierkant, Tribù, Moon Soon, noem maar op. Voorts bevat het gamma ook toppers uit Nederland, Italië, Spanje en Scandinavië – designlanden bij uitstek.
Dankzij de grote verscheidenheid aan merken vinden liefhebbers van hedendaags design hier gegarandeerd hun gading. Bovendien zijn de collecties perfect op elkaar afgestemd door de gemene delers kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze klasse. De opstelling in een huiselijke setting oogt totaal anders dan die van een ‘traditionele’ meubelwinkel. Zodra je de zaak betreedt, krijg je het gevoel van thuiskomen.

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL IN RS WONEN LANDELIJK & VLAAMSE STIJL VOORJAAR 2018