Wanneer de zon ’s avonds sneller dimt, maakt de tuinverlichting dat we toch nog kunnen nagenieten van onze buitenkamer. Deze bijzondere lichting armaturen zorgt niet alleen voor licht in de duisternis, maar draagt ook esthetisch haar steentje bij.

Denk groot

De iconische Angelpoise bureaulamp ziet zichzelf uitvergroot én werd bovendien aangepast voor buitengebruik. Het resultaat: de Angelpoise 1227 Giant Outdoor collectie, met zowel een staande lamp als armatuur voor wandmontage, waarmee je een waar designstatement maakt.

www.anglepoise.com

Het witte huis

Ondanks zijn naam is deze betonnen White House ledlamp, nieuw bij B.Lux, niet alleen in het wit maar ook in het grijs of zwart beschikbaar.

Design: David Abad.
www.grupoblux.com

Kroostrijk

De ondertussen kroostrijke Soho familie met buitenarmaturen van Marset, met zowel pendels, lampen voor wandmontage als een staande lamp, krijgt er weer een aantal interessante telgen bij. Zo is er de compactere uitvoering van 38 cm die ook verkrijgbaar is in de nieuwe kleuren Sand en Sky blue. Design Joan Gaspar.

www.marset.com

Meeneemlicht

Het aanbod aan handige draagbare lampen ziet zichzelf aangevuld met deze Borsalina van Modo Luce, geïnspireerd op de vorm van een handtas. Verkrijgbaar in een uitvoering met stekker en als oplaadbare lamp. Design Francesca Smiraglia.

www.modoluce.com