Warm amber

Royal Botania is mee met zijn tijd en presenteert de succesvolle Clum lamp nu ook in een led-uitvoering en een nieuwe amberkleurige kap. Een warme sfeer gegarandeerd.

www.royalbotania.com

Van binnen naar buiten

Wat binnen kan, moet ook buiten kunnen, dachten de designers van het Bulgaarse Kumaroffice. Ze ontwierpen voor Wolfram deze Kumar outdoor, een weerbestendige en even indrukwekkende variant van de gelijknamige binnenlamp.

www.wolfram.bg
www.wolframlighting.nl

Rope koord

Een lichtpendel in hetzelfde materiaal als je buitenmeubelen? Het kan met Taiki lampen, voorzien van een kap in Rope koord die spiraalgewijs het armatuur aankleedt.

www.paolalenti.it

Lichtboom

Lichtboompje opzetten? Dit architectonische Blau buitenarmatuur, ontworpen door Fran Silvestre voor Gandia Blasco, combineert een structuur in aluminium met in de takken geïntegreerd zuinig ledlicht.

www.gandiablasco.com

Lichtspektakel outside

Authentage staat voor hoogstaande kwaliteit dat het predicaat ‘Dit is Belgisch’ verdient. Omdat huis en tuin dezer dagen een geheel vormen om van te genieten doorheen de seizoenen, zet Authentage niet enkel in op stijlvolle verlichting voor binnen maar ook voor buiten. Met de gloednieuwe Preforacollectie ga je voor een verbluffend lichtspektakel rond de woning. Hoe werkt het? Een projector zorgt voor een levendige versiering door duizenden lichtpuntjes te voorschijn te toveren. Heel de groene omgeving, de terrassen en gevels zien er plots heel feeëriek uit. Voor het interieur idem dito. Modellen zijn het die zowel in – als outside schitteren. Verkrijgbaar als grondverlichting, pendel of plafonnière. Tussen de beplanting te prikken bijvoorbeeld, maar net zo goed in groep op verschillende hoogten te plaatsen in een grote hal of in het salon. De verschillende diameters zorgen voor een variatie aan lichtsterretjes. Met het type met een grote diameter bekom je meer kleine sterretjes, een compacte versie genereert minder licht maar geeft grotere sterren.

www.authentage.be