Kleur mag weer volop in het interieur. Naast de blauw- en groentinten doet rood het ook goed. Ga jij voor het pittige roodoranje Flame of toch maar liever de diepere en stijlvolle tint Bordeaux. Slechts ‘2 shades of red’ van een breed kleurenpalet.

FLAME

Het flamboyante Flame is een roodoranje Pantone tint die een vurige warmte toevoegt aan het kleurenpalet. Een ‘mood buster’ voor al wie wel houdt van wat pit, maar soms ook voor een leuke retrotoets kan zorgen.

 

BORDEAUX

Rood is er in vele nuances, maar het is toch vooral de diepe en verzadigde tint, aanleunend bij bordeaux of wijnrood, die domineert. Een kleur die luxe uitstraalt en mooi is op zich, maar ook goed te combineren valt met bijvoorbeeld exotisch hout en koper voor een warm en gedistingeerd totaalplaatje.

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL IN RS WONEN MODERN & HEDENDAAGS NAJAAR 2017