Binnen en buiten lopen steeds vaker in elkaar over. Het terras is het verlengstuk van de woonkamer. Het buitenseizoen loopt ook veel langer. Vanaf het moment dat de lente haar neus tegen het venster drukt, begint men het terras klaar te zetten. Producenten van tuinmeubilair brengen collecties op de markt die in het verlengde liggen van indoor interieur trends. Bij Meubelen Verberckmoes hebben ze die trend goed begrepen.

Naast de grote indoor collecties, is Meubelen Verberckmoes al heel wat jaren gespecialiseerd in outdoor tuinmeubelen. “We konden onmogelijk de trend negeren dat indoor designmerken die we in onze meubelwinkels verkochten, ook een outdoor collectie op de markt brachten. Dat zijn geen doorslagjes, maar volwaardige designcollecties, vertaald naar weersbestendige outdoor materialen.” Zo klinkt het bij Verberckmoes.

Jati & Kebon

Dé trend van 2018 is het gebruik van rope, zeg maar touw. Onze belangrijkste producent is Jati & Kebon, die combineert rope samen met aluminium wat voor prachtige effecten zorgt op een zonovergoten terras. Het gebruikte koord is de Italiaanse polyolefin-vezel, bestand tegen zonlicht, vocht, vlekken en chloor. Bovendien is het schimmelbestendig en makkelijk in onderhoud.
In combinatie met kussens in Sunbrella stof zijn dit bijzonder duurzame meubels. Sunbrella staat immers voor kwaliteit. In hun zoektocht naar duurzame materialen die aan alle weerstomstandigheden kunnen weerstaan, geeft Jati & Kebon zonder twijfel de voorkeur aan Sunbrella. Dankzij een partnership met deze fabrikant van stoffen van absolute topklasse, kunnen ze een collectie presenteren met een rijke look & feel.
Tel daarbij de EZY-DRY vullingen en je weet dat deze kussens niet alleen duurzaam en comfortabel zijn maar ook in een mum van tijd droog na een zomerse wolkbreuk.

Advies

Verberckmoes biedt in haar toonzalen een ruim assortiment aan van de nieuwste collecties. Maar dat niet alleen. Ze staan hun klanten ook bij met advies en denken samen met hun klanten na over de functionaliteit, materiaalkeuze en budget. “Wie zijn terras een heel eigen toets wil geven, kan bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Onze inrichters hebben een enorme kennis van materialen en zijn gedreven om de juiste adviezen te geven. Zij helpen klanten te zoeken naar combinaties en verschillende mogelijkheden. Heel wat loungesets zijn immers modulair waardoor eindeloze en eigenzinnige combinaties mogelijk zijn.”
Niet alleen particuliere klanten kunnen hier terecht voor advies, ook professionelen zoals horeca-ondernemers die op zoek zijn naar de juiste sfeer voor hun buitenterras.

Sint-Gillis-Waas | info@verberckmoes.be
Temse | info.temse@verberckmoes.be
Merksplas | info.merksplas@verberckmoes.be

Interieurs Eycken (te Riemst en Sint-Truiden), Interieurs Rodendijk 18 (te Zoersel) en
Verbeke outdoor (te Deinze) behoren eveneens tot de verberckmoes groep.

www.verberckmoes.be

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL IN RS WONEN MODERN & HEDENDAAGS 01/2018