Toegegeven, de keuze van Ultra Violet als Pantone kleur van het jaar deed heel wat wenkbrauwen fronsen. Een gewaagde zet, maar het leven is aan de durvers. Met deze paarse tint kies je resoluut voor een non-conformistische en originele toets. Een positieve, hoopvolle en ietwat mystieke kleur die de toekomst omarmt. ‘Purple rain’ aan design? Wij gaan ervoor!

#1 Earl oorfauteuil met organische vormen van Durlet, www.durlet.com #2 Lamp Seychelles (h 70 cm) van Roche Bobois geïnspireerd op de lantaarn, design Pierre Dubois en Aimé Cécil, www.roche-bobois.com #3 ‘I love my tea’ kop van Sagafrom met opschrift binnenin, www.sagaform.com #4 Vlinderstoel Series 7 ontworpen door Arne Jacobsen voor Fritz Hansen, www.fritzhansen.com #5 Transparante Small Ghost Buster commode in kunststof, design Philippe Starck en Eugini Quitllet, www.kartell.com #6 Elletra loungestoel van Arflex met slank onderstel in buisstaal, design B.B.P.R., www.arflex.it

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL IN RS WONEN MODERN & HEDENDAAGS 01/2018